Tam kapanmada banka şubeleri hizmet verecek mi?

Tam kapanmada banka şubeleri hizmet verecek mi?

Banka Dünyası'nı Google'da tercih edilen kaynağınız yapın!

Akşam gerçekleşen kabine toplantısının ardından tam kapanmaya karar verildi. İçişleri Bakanlığı tam kapanma genelgesini yayımladı.

Hafta içi hafta sonu ayrımı olmaksızın 29 Nisan 2021 Perşembe günü saat 19.00’da başlayıp 17 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 05.00’de bitecek şekilde tam zamanlı sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacaktır.

29 Nisan 2021 Perşembe günü saat 19.00’dan itibaren 17 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 05.00’e kadar sürecek olan tam kapanma döneminde ülke genelini kapsayacak şekilde aşağıdaki tedbirlerin alınması gerektiği değerlendirilmektedir.

Genelgeye göre sokağa çıkma kısıtlamasından muaf yerler ve kı̇şı̇ler lı̇stesı̇

Yayınlanan genelgede bankalarla ilgili açıklama şu şekilde;

10.00-16.00 saatleri arasında sayıları Banka yönetimlerince belirlenecek şekilde sınırlı sayıda şube ve personel ile hizmet verecek olan banka şubeleri ile çalışanları izinlidir.

Bu durumda banka şubeleri minimum çalışanla hizmet vermeye devam edecektir.

  • alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
    4
  • e_lendim
    Eğlendim
    7
  • be_endim
    Beğendim
    5
  • be_enmedim
    Beğenmedim
    9
  • d_nceliyim
    Düşünceliyim
    9
  • _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
    17