Sabancı Holding’ten yeni sigorta şirketi: MediSA

Sabancı Holding’ten yeni sigorta şirketi: MediSA

Banka Dünyası'nı Google'da tercih edilen kaynağınız yapın!

Sabancı Holding, sigorta alanındaki yatırımlarına yenisini ekliyor. Holding, MediSA Sigorta ünvanıyla 500 milyon TL sermaye ile yeni bir sigorta şirketi kurduğunu açıkladı.

Sabancı Holding (#SAHOL), sigorta alanındaki yatırımlarını genişletmeye devam ediyor. Holdinge bağlı sigorta şirketi Aksigorta’dan Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada, MediSA Sigorta adında 500 milyon TL sermaye ile yeni bir sigorta şirketi kurulduğu duyuruldu.

KAP’a gönderilen açıklamada, Türkiye Cumhuriyeti hudutları dahilinde ve yabancı memleketlerde sağlık sigortaları kapsamında her türlü sigorta faaliyetleri ile koasürans, reasürans ve retrosesyon işlerini yapmak üzere 500 milyon TL sermayeli ve yüzde 20’si hisse payı Aksigorta’nın olmak üzere MediSA Sigorta AŞ’nin bilgisi paylaşıldı.

  • alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
    0
  • e_lendim
    Eğlendim
    0
  • be_endim
    Beğendim
    0
  • be_enmedim
    Beğenmedim
    0
  • d_nceliyim
    Düşünceliyim
    0
  • _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
    0