Bakan Nebati’nin iş adamlarıyla kahvaltısına hangi patronlar katıldı?

Bakan Nebati’nin iş adamlarıyla kahvaltısına hangi patronlar katıldı?

Banka Dünyası'nı Google'da tercih edilen kaynağınız yapın!

‘Nebati, geçen cuma SİNPAŞ GYO’nun patronu Avni Çelik’in evinde iş dünyasının önemli isimleriyle kahvaltıda buluştu. Nebati daha önce TÜSİAD üyeleriyle de bir araya geldi.’

Sözcü gazetesi yazarı Aytunç Erkin, bugünkü yazısında, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile ilginç detaylar paylaştı: Nureddin Nebati iş insanlarıyla kahvaltıda buluştu.

Erkin, bugün kaleme aldığı yazısında Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin iş insanlarıyla bir araya gelerek yaptığı kahvaltıyı anlattı.

“Bakan Nureddin Nebati geçen cuma sabahı SİNPAŞ GYO’nun Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik’in evinde iş dünyasının önemli isimleriyle kahvaltıda buluştu” diyen Erkin, masada olan 10 ismi de köşesinden aktardı.

Masadaki 10 iş insanı içinde Ramsey’in sahibi Remzi Gür, BİM’in sahibi ve CEO’su Latif Topbaş, Murat Ülker, Cavit Çağlar, Tosyalı Holding’in Başkanı Fuat Tosyalı’nın olduğunu aktaran Erkin, kahvaltıyı Nebati’nin “güvendiği bir arkadaşının” organize ettiğini söyledi.

TÜSİAD ÜYELERİ İLE DE KAHVALTI YAPMIŞ

Nebati’nin her cuma iş insanlarıyla kahvaltı yaptığını aktaran Erkin, “Bu toplantıdan önce de yine bir cuma sabahı TÜSAİD’la kahvaltı yapılmış” dedi.

Kahvaltıda konuşulanlarla ilgili de bilgi veren Erkin, şunları yazdı:

“Bakan Nebati’nin iş dünyasının önemli isimlerine “Sizin anlatmak istediklerinizi dinlemek istiyorum” dediği, masanın önemli bir bölümünün de dertlerini anlattığı belirtildi. Hatta, zincir marketler konusunda iktidarın sert açıklamalarının eleştirildiği de ifade edildi.

Ayçiçek yağı konusunda masanın “dezenformasyon yapıldı” noktasında hemfikir olduğu, Bakan Nebati’nin de eleştiriler konusunda notlar aldığı kulise yansıyanlardan. Aktüel konuların da masaya yatırıldığı ve kahvaltı sonrasında Bakan Nebati’nin “2023’te de kazanacağız” vurgusu yaptığı da o günün öne çıkanlarından!”

Fahiş fiyatlar nedeniyle soruşturma açılıp ceza verilen BİM’in sahibi Latif Topbaş’ın da kahvaltıda olması dikkat çekti. Hükümet son günlerde artan fiyatlar nedeniyle stokçuluk yapanları uyarıp ağır cezalar vereceğini sık sık tekrarlıyordu.

  • alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
    0
  • e_lendim
    Eğlendim
    0
  • be_endim
    Beğendim
    0
  • be_enmedim
    Beğenmedim
    0
  • d_nceliyim
    Düşünceliyim
    0
  • _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
    0