Yaşlı kadın kılığına giren bankacı kuyumcu soymaya kalktı
  1. Anasayfa
  2. Genel

Yaşlı kadın kılığına giren bankacı kuyumcu soymaya kalktı

0

Kayseri’de sıradışı bir soygun girişimi yaşandı. Cumhuriyet Meydanı’nda yer alan Kazancılar Çarşısı’ndaki bir kuyumcuya yaşlı kadın kılığında giren bir şahıs, kuyumcunun dikkatini dağıtmak amacıyla altınları incelemek istediğini belirtti. Ancak gerçek niyeti soygun olan şahıs, elindeki taşla sarrafın kafasına vurdu.

Sarraf ile arasında kısa süreli bir mücadele yaşayan saldırgan, daha sonra biber gazı kullanarak kaçmaya çalıştı. Ancak çevredeki diğer esnafların hızlı müdahalesiyle etkisiz hale getirildi. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından yaralanan sarraf hastaneye kaldırıldı, polis ekipleri ise kadın kılığındaki saldırganı gözaltına aldı.

Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından, gözaltına alınan kişinin 35 yaşında ve bir banka çalışanı olduğu ortaya çıktı. İsmi N.Ç. olarak açıklanan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu olay, bölge esnafı ve yerel halk arasında büyük yankı uyandırdı.

  • 1
    be_endim
    Beğendim
  • 2
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 2
    e_lendim
    Eğlendim
  • 3
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    be_enmedim
    Beğenmedim
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir