Merkez Bankası üç ödeme kuruluşunun faaliyet iznini iptal etti

Merkez Bankası üç ödeme kuruluşunun faaliyet iznini iptal etti

Banka Dünyası'nı Google'da tercih edilen kaynağınız yapın!

Merkez Bankası, Fzypay Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş., Klon Ödeme Kuruluşu A.Ş. ve TTM Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş.’nin faaliyet iznini iptal etti

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından hazırlanan “Fzypay Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş.’nin Faaliyet İzninin İptal Edilmesine İlişkin Karar”, “Klon Ödeme Kuruluşu A.Ş.’nin Faaliyet İzninin İptal Edilmesine İlişkin Karar” ve “TTM Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş.’nin Faaliyet İzninin İptal Edilmesine İlişkin Karar” başlıklı üç ayrı tebliğ Resmi Gazete’de yayımlandı.

Buna göre TCMB, üç farklı ödeme ve elektronik para kuruluşunun faaliyet izninin iptal edilmesine karar verdi. Kararlar 18 Şubat 2026 tarihinde alındı.

  • alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
    1
  • e_lendim
    Eğlendim
    0
  • be_endim
    Beğendim
    0
  • be_enmedim
    Beğenmedim
    0
  • d_nceliyim
    Düşünceliyim
    1
  • _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
    0