Kamu bankalarında sıra bitmiyor

Kamu bankalarında sıra bitmiyor

Banka Dünyası'nı Google'da tercih edilen kaynağınız yapın!

Koronavirüs salgının ülkemizde görülmesinden sonra bankalar tarafından hem çalışanlarının hem de müşterilerinin sağlığını korumak için birçok önlem alındı. Alınan önlemlerden daha önemlisi ise bankaları alternatif dağıtım kanallarına müşterilerini yönlendirmesine rağmen birçok kişi hala şubelere gitmekte.

Koronavirüs kapsamında müşterilerin öncelikle dijital yollar ile halledebileceği işlemler için şubelere gitmeden kendi mobil telefonlarından yada internet bankacılığı ile halletmeleri faydalı olacaktır. Mobil bankacılık yada internet bankacılığı dışında kalan çağrı merkezleri ve ATM’ler aracılığı ile işlemleri yapmalarını tavsiye ediyoruz.

Özellikle kamu bankalarının verdiği hizmetler doğrultusunda birçok şubelerin önünde bu süreç zarfında alınan önlemlerinde etkisi ile uzun kuyruklar oluştuğu gözlemlenmektedir.

Zorunlu olunmadığı sürece şubelere gitmekten kaçınarak hem kendi canımızı hem de sevdiklerimizin canını korumak adına alternatif yöntemleri kullanmak yada öğrenmek için çaba gösterelim.

  • alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
    2
  • e_lendim
    Eğlendim
    2
  • be_endim
    Beğendim
    2
  • be_enmedim
    Beğenmedim
    0
  • d_nceliyim
    Düşünceliyim
    1
  • _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
    5