BDDK’dan temassız kart kullanımında şifre kararı
  1. Anasayfa
  2. Genel

BDDK’dan temassız kart kullanımında şifre kararı

0

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), temassız kartlar için ilk işlemlerde şifre girilmesinin sağlanması yönünde bankalara talimat verdi.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), temassız kartların müşteri bilgisi dışında kullanımının engellenmesi için ilk işlemlerde şifre girilmesinin sağlanması yönünde bankalara talimat verdi.

BDDK’den bankalara iletilen yazıda, şunlar kaydedildi: “Müşterilerin, bilgileri dışında kart kullanımlarının engellenmesini teminen, olağanüstü hal ilan edilen iller ile sınırlı olmaksızın ülkemiz genelindeki tüm banka müşterileri için ivedilikle kartlı ödemelerde yapılacak ilk temassız işlemlerde şifre girilmesinin sağlanması, sonraki işlemler içinse mevcut uygulamaya aynen devam edilmesi uygun görülmüştür.”

  • 5
    be_endim
    Beğendim
  • 1
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 2
    e_lendim
    Eğlendim
  • 2
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    be_enmedim
    Beğenmedim
  • 1
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir