İş Bankası deprem bölgesi illerinden Malatya’da çalışanları için lojman yaptı

İş Bankası deprem bölgesi illerinden Malatya’da çalışanları için lojman yaptı

Banka Dünyası'nı Google'da tercih edilen kaynağınız yapın!

06 Şubat 2023’te özellikle Türkiye’nin doğu illerinde büyük etkileri olan Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan merkezli ardışık depremlerle sarsıldık. Yaklaşık 11 ili etkileyen büyük depremde 50 bine yakın vatandaşımız hayatını kaybetti.

Depremden sonra İş Bankası Grubu deprem bölgesi için AFAD’a 1 Milyar TL bağış yaparken, inşa edilecek deprem konutları için de 1 milyar 750 milyon TL tutarında destek sağlamıştı.

İş Bankası 6 Şubat deprem felaketlerinden etkilenen 11 ilimizde yaşanan büyük yıkımların etkilerinin azaltılması, şehirlerde yeniden güvenli bir şekilde yaşamın inşa edilmesi için çalışmalarına bir yenisini ekledi.

Banka’dan yapılan açıklamaya göre İş Bankası, çalışanları için Malatya’da lojman inşa ettirdi. Banka ve iştiraklerde çalışanları için Malatya’da inşa edilen lojmanların teslim törenine, Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Sn. İlhan Geçit, Malatya İl Meclis Üyesi Sn. Yusuf Kocaman ve Genel Müdürümüz Sn. Hakan Aran’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

  • alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
    1
  • e_lendim
    Eğlendim
    0
  • be_endim
    Beğendim
    1
  • be_enmedim
    Beğenmedim
    0
  • d_nceliyim
    Düşünceliyim
    0
  • _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
    0