ING Bank, Türkiye’nin en çok çalışılmak istenen kurumu olma hedefiyle başlattığı “En İyi İşveren” Programı” kapsamında 2013 yılında “ING Aslan Lig”i başlattı.
2023 yılı dördüncü çeyrek “ING Aslan Ligi” birincisi olan ING Ankara Özel Bankacılık Merkezi çalışanı Kadriye Maraşlıoğlu 3 ay boyunca Mini Cooper’ı kullanma hakkı elde etti.
Bireysel Bankacılık, Gişe, KOBİ ve Ticari Bankacılık ve Müşteri İletişim Merkezi ekiplerine yönelik tasarlanan “ING Aslan Lig” kapsamında yüksek performans sergileyen çalışanlar üçer aylık dönemler sonunda çeşitli armağanlarla ödüllendiriliyor.
ING Bank’ın tüm ekiplerinin ortak bir programda yer alması bakımından bir ilk olma özelliğini taşıyan “ING Aslan Lig” kapsamında ekiplerin performansları prim sisteminden bağımsız bir ödüllendirme programı içerisinde değerlendiriliyor ve emekleri karşılığında çeşitli ödüllerin sahibi oluyorlar.
Ortak bir sinerji ile başarılı performans yaratılmasını hedefleyen ING Aslan Lig’de çalışanlara tropikal cennetlerde tatil, iPhone ve 3 ay boyunca Mini Cooper kullanma hakkıyla ödüllendiriliyor.

