Hedef Holding, Yönetim Kurulu Başkanı Namık Kemal Gökalp hakkında yürütülen hukuki sürece ilişkin kamuoyuna açıklama yaptı. Holdingden yapılan açıklamada, Gökalp hakkındaki hukuki sürecin devam ettiği ve sürecin yetkili makamlar nezdinde şirket tarafından da takip edildiği belirtildi.
Hedef Holding’de Faaliyetler Devam Ediyor
Açıklamada, Hedef Holding ve iştiraklerinin kurumsal işleyişinde ve faaliyetlerinde herhangi bir aksama olmadığı bildirildi. Grubun yönetim ve operasyonel süreçlerinin mevcut görev ve yetki düzeni çerçevesinde olağan seyrinde ve kesintisiz olarak sürdüğü ifade edildi.
Yönetim Kurulu Başkanlığını Mehmet Ziya Gökalp Yürütecek
Namık Kemal Gökalp’in bu süreçte Holding ve iştiraklerindeki yönetim kurulu başkanlığı görevlerinden istifa ettiği bildirildi. Açıklamada, Holding ve iştiraklerinin yönetim kurulu başkanlığı görevinin gerekli kurumsal karar ve yetkilendirmeler doğrultusunda Mehmet Ziya Gökalp tarafından yürütüleceği belirtildi. Atama süreçlerinin ilgili iştirakler tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) ayrıca açıklanacağı kaydedildi.
Resmi Kanallar Esas Alınmalı
Hedef Holding, yatırımcılar ve kamuoyundan sürece ilişkin doğrulanmamış veya spekülatif paylaşımlara itibar etmemelerini istedi. Açıklamada, yalnızca yetkili makamlar ve Hedef Holding’in resmi iletişim kanalları üzerinden yapılan açıklamaların esas alınması gerektiği belirtildi. Kamuya açıklanması gereken gelişmelerin ilgili mevzuat çerçevesinde ve zamanında resmi kanallar aracılığıyla paylaşılacağı bildirildi.
