Fenerbahçe’de Çalışanlara Dev Promosyon!
  1. Anasayfa
  2. Bankalar
  3. QNB Finansbank

Fenerbahçe’de Çalışanlara Dev Promosyon!

0

QNB ile yapılan sponsorluk anlaşmasından elde edilen promosyon gelirinin tamamı kulüp personeline dağıtılıyor. Fenerbahçe’de görev yapan tüm çalışanlara kişi başı 300.000 TL ödeme yapılacağı öğrenildi.

Fenerbahçe SK Başkanı Sadettin Saran’ın talimatıyla, QNB ile yapılan sponsorluk anlaşmasından elde edilen promosyon gelirinin tamamının kulüp personeline dağıtılacağı öğrenildi.

Kulüp kaynaklarından edinilen bilgilere göre, Fenerbahçe bünyesinde görev yapan tüm çalışanlara kişi başı 300.000 TL ödeme yapılacak. Kararın, kulüp içinde uzun süredir konuşulan gelir paylaşımı ve çalışan motivasyonu başlıklarında önemli bir adım olarak değerlendirildiği belirtiliyor.

Promosyon Geliri Personele Aktarılıyor

Sponsorluk anlaşması kapsamında kulübe sağlanan promosyon gelirinin yönetim kurulu kararı doğrultusunda doğrudan çalışanlara aktarılması, spor kulüpleri açısından nadir görülen uygulamalardan biri olarak öne çıkıyor.

Bu adımın, kulüp içi aidiyet duygusunu artırmayı ve özellikle operasyonel kadrodan idari personele kadar geniş bir yelpazede görev yapan çalışanların emeğini ödüllendirmeyi amaçladığı ifade ediliyor.

Kişi Başı 300 Bin TL Ödeme

Dağıtım planına göre kulüpte görev yapan tüm personele eşit tutarda, kişi başı 300.000 TL ödeme yapılacak. Ödemenin takvimi ve teknik detaylarına ilişkin bilgilendirmenin önümüzdeki günlerde resmi kanallar aracılığıyla yapılması bekleniyor.

Karar, spor camiasında da geniş yankı uyandırırken, çalışanlara yönelik bu ölçekli bir promosyon dağıtımının kulüp yönetim anlayışı açısından dikkat çekici bir örnek olduğu yorumları yapılıyor.

  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 4
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    be_enmedim
    Beğenmedim
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir