Koronavirüs salgınının ülkemize gelmesinden sonra çalışmalarına ara vermeden devam eden banka şubelerinden bu günlerde yine personelin sık sık virüs kaptığı haberleri gelmektedir. Personelinde virüs görülen şubeler geçici olarak kapatılmakta ve personel karantina altına alınmaktadır.
Bugün Sivas’ın Şarkışla İlçesinde 3 banka çalışanında korona testi pozitif çıkınca banka şubesi kapatıldı.
Banka şubesinin camına yazılan notta “İşlemlerinizi geçiçi bir süre için ATM veya XXX Şubemizden yapabilirsiniz” yazıldı.
Bankada toplamda 9 personel olduğu öğrenildi.
Şuan kapalı durumda olan banka şubesinin diğer personellerinde yapılan testin pozitif olup olmadığı bilinmezken aynı ilçede geçtiğimiz haftalarda da başka bir banka şubesi korona nedeniyle kapatılarak karantina altına alınmıştı.

