Avrupa Merkez Bankası Başkanı Lagarde: Oğlum bütün yatırımını kripto varlıklarda kaybetti

Avrupa Merkez Bankası Başkanı Lagarde: Oğlum bütün yatırımını kripto varlıklarda kaybetti

Banka Dünyası'nı Google'da tercih edilen kaynağınız yapın!

Avrupa Merkez Bankası Başkanı Christine Lagarde, oğlunun kripto varlıklara yatırım yaptığını ve “neredeyse yatırımının tamamını kaybettiğini” bildirdi.

Lagarde, Frankfurt’ta öğrencilerle buluşmasında yaptığı konuşmada, oğlunun birçok uyarıya rağmen oynaklığı yüksek kripto varlıklarına kendisini dinlemeden yatırım yaptığını belirterek, “Ve yatırdığı paranın neredeyse tamamını kaybetti. Çok fazla değildi ama hepsini kaybetti, yaklaşık yüzde 60’ını kaybetti. Daha sonra onunla konu hakkında tekrar konuştuğumda, isteksizce benim haklı olduğumu kabul etti.” dedi.

ECB Başkanı Lagarde, uzun süredir kripto varlıkları “spekülatif” olarak değerlendiriyor, onları suçlular tarafından yasa dışı faaliyetler için sıklıkla kullanılan bir araç olarak tanımlıyordu.

ECB başkanının 30’lu yaşların ortasında iki oğlu bulunuyor.

  • alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
    0
  • e_lendim
    Eğlendim
    0
  • be_endim
    Beğendim
    1
  • be_enmedim
    Beğenmedim
    0
  • d_nceliyim
    Düşünceliyim
    0
  • _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
    0