Mobius’un Bitcoin tahmini 10 bin dolar
  1. Anasayfa
  2. Genel

Mobius’un Bitcoin tahmini 10 bin dolar

0

Tanınmış yatırımcı Mark Mobius, Bitcoin için bir sonraki hedefinin 10 bin dolar olduğunu söyledi. Bitcoin halen 16 bin dolardan işlem görüyor.

Mobius Capital Partners’ın kurucularından Mark Mobius, ‘çok riskli olması nedeniyle’ ne kendi parası ne de müşterilerinin parasıyla dijital varlıklara yatırım yapmayacağını söyledi. Mobius, Bloomberg’e verdiği röportajda, Bitcoin için sonraki hedefinin 10 bin dolar olduğunu belirterek, “Yatırımcıların kriptoya olan inançları nedeniyle, kripto var olmaya devam edecek. FTX’in iflasına rağmen Bitcoin’in fiyatının bu seviyede kalabilmesi hayrete düşürücü” dedi.

FTX platformu ve kardeş şirketi Alameda Research’ün çöküşünün kripto piyasasını kaosa sürüklemesinin ardından, çöküş dalgasının diğer platformlara yayılması hakkındaki endişeler devam ediyor. Bitcoin’de en son 2020’de 10 bin dolar seviyeleri görülmüştü.

Öte yandan Deribit platformunun verilerine göre, kullanım fiyatı 10 bin dolar olan aralık sonu vadeli satım opsiyonlarının sayısı artış gösterdi. Bloomberght’nin aktardığına göre, bu durum, türev yatırımcılarının 10 bin dolar seviyesinin test edileceğini tahmin ettiği anlamına geliyor.

Bitcoin 69 bin dolarla zirve yaptıktan sonra düşüş trendine girmişti. Bitcoin bugün 16 bin 160 dolardan işlem görüyor.

  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    be_enmedim
    Beğenmedim
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir