Bir kripto platformu daha kapandı…MASAK devrede
  1. Anasayfa
  2. Genel

Bir kripto platformu daha kapandı…MASAK devrede

0

Kripto para platformlarından Vebitcoin, faaliyetlerini durdurma kararı aldı.

Vebitcoin’den yapılan açıklamada, “Son dönemde kripto para sektöründe yaşanan gelişmelerden dolayı işlerimizde beklenenden çok daha fazla bir yoğunluk meydana geldi. Bu durumun finansal alanda şirket olarak bizi çok zorlu bir sürece sürüklediğini üzülerek belirtmek isteriz. Tüm düzenlemeleri ve hak taleplerinizi gerçekleştirebilmek adına faaliyetlerimizi durdurma kararı aldık. Size en yakın sürede bilgilendirme sağlayacağız.” ifadelerine yer verildi.

MASAK’tan banka hesaplarına bloke 

Öte yandan Mali Suçları Araştırma Kurulu’ndan (MASAK), edinilen bilgilere göre, Vebitcoin firması ve yöneticileri hakkında inceleme başlatıldı.

Başkanlık, işlemlerini durdurduğunu açıklayan firmanın Türkiye’de bulunan tüm finansal kuruluşlardaki hesaplarına bloke koydu.

MASAK, kripto para platformu Thodex’in Türkiye’de bulunan finansal kuruluşlar nezdindeki hesaplarına da bloke koymuş, firma ile sahibi hakkında inceleme başlatmıştı.

Kaynak: Dünya

  • 0
    be_endim
    Beğendim
  • 0
    alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
  • 0
    e_lendim
    Eğlendim
  • 0
    d_nceliyim
    Düşünceliyim
  • 0
    be_enmedim
    Beğenmedim
  • 0
    _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir