Deutsche Bank hisselerinden son 4 yılın en güçlü yükselişi

Deutsche Bank hisselerinden son 4 yılın en güçlü yükselişi

Banka Dünyası'nı Google'da tercih edilen kaynağınız yapın!

Deutsche Bank’ın hisse senetleri büyük bir yatırımcıyı çekmesinin ardından 2016’dan bu yana en güçlü gün içi yükselişini gerçekleştirdi

Deutsche Bank AG’nin hisse senetleri büyük bir yatırımcı kazanmasının ardından yaklaşık dört yılın en güçlü artışını gerçekleştirdi.

Los Angeles merkezli 2 trilyon dolarlık fon yöneticisi Capital Group Perşembe günü bankada yüzde 3.1 pay sahibi olduğunu açıkladı. Böylece bankanın en büyük üçüncü hissedarı oldu.

Almanya merkezli bankanın hisseleri söz konusu haberle birlikte yüzde 9.8 değer kazanarak Nisan 2016’dan beri görülen en güçlü gün içi yükselişini kaydetti.

Bankanın hisseleri CEO Christina Sewing’in Aralık ayında yaptığı yatırımcı sunumundan bu yana yüzde 39 yükseldi. Sewing, geçen yılın başında giriştiği revizyonla ilgili kaydedilen gelişmeleri paylaşmıştı.

Sürpriz bir şekilde bu yılın en iyi performans gösteren Avrupa bankaları arasında yer alan Deutsche’nin yükselişi, yatırımcıların Sewing’in planını desteklediğini gösteriyor.

  • alk_l_yorum
    Alkışlıyorum
    0
  • e_lendim
    Eğlendim
    0
  • be_endim
    Beğendim
    0
  • be_enmedim
    Beğenmedim
    0
  • d_nceliyim
    Düşünceliyim
    0
  • _ok_k_zd_m
    Çok Kızdım
    0