Koronavirüs salgının ülkemizde görülmesinden sonra alınan birçok tedbir ve önlem alındı. Bunların başında yeme içme ve eğlence sektöründe yer alan birçok işletme geçici olarak kepenk kapatma zorunda kaldı.
Alınan bu önlemler sonucunda yıllardır bu sektöre emek veren çalışanlar olumsuz olarak etkilendi yada etkilenecek. Bu çerçevede Anadolu Efes Ahbap Derneği ile “Dayanışma Birlikte Güzel” hareketini başlattı. Etkilenen kişiler ve ailelerinin temek ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına alışveriş kartları ulaştıracaklarını belirttiler. Bu kampanyaya 1 milyon TL kaynak ayırdıklarını duyurdular.
Bugünleri birbirmize kenetlenerek, en kısa sürede atlatmayı ve tüm paydaşları ile sağlıklı günlerde yeniden buluşma dileğiyle duyurdular.


