Categories: Albaraka TürkGenel

Albaraka Türk’ün Alneo uygulamasına “En İyi İslami Fintech” ödülü

Albaraka Türk, Londra merkezli Cambridge IFA tarafından düzenlenen İslami Bireysel Bankacılık Ödülleri’nde, ‘Alneo’ uygulamasıyla ‘2021 Yılının En İyi İslami Fintech Ürünü’ ödülüne layık görüldü.

Albaraka Türk’ün açıklamasına göre, bu yıl 7’ncisi düzenlenen İslami Bireysel Bankacılık Ödülleri’nde (Islamic Retail Banking Awards-IRBA) ‘En İyi İslami Fintech Ürünü’ ödülünü kazandı.

Albaraka Türk’ün Insha Ventures ile birlikte 2019’da hayata geçirdiği kolay ve hızlı ödeme platformu Alneo, üye iş yerlerine, geleneksel pos cihazı kullanmadan tüm kredi kartlarından, zaman ve mekandan bağımsız, sadece cep telefonlarını kullanarak doğrudan ya da mail ve SMS gibi kanallardan ödeme alma imkanı sağlıyor.

İşletmeleri kurulum, cihaz maliyeti ve teknik servis gibi birçok sorundan kurtaran bu platform aynı zamanda rekabetçi komisyon oranları ve tüm kredi kartlarına taksit imkanıyla KOBİ’lerin büyüyüp gelişmesine hizmet sunuyor. Alneo Cüzdan sahipleri, Alneo üye iş yerlerinde tüm ödemelerini karekod kullanarak alışverişlerini rahatlıkla yapabiliyor.

‘Fintech yatırımlarımıza devam edeceğiz’

Açıklamada konuya ilişkin görüşleri yer alan Insha Ventures Genel Müdür Vekili Hasan Sami Bayansar, ödülü, Dubai’de gerçekleştirilen törenle aldıklarını bildirdi.

İnovasyon yolculuklarını, girişimcilikle harmanlanan kurum kültürü ve fintech yatırımlarıyla sürdürdüklerini kaydeden Bayansar, ‘Bu ödüle layık görülmüş olmaktan ötürü son derece mutluyuz. Albaraka Türk olarak aldığımız bu ödül yaptığımız dijital yatırımların ne kadar doğru olduğunu gösteriyor. Bu ödülden aldığımız güçle, dijital yatırımlarımızı geliştirmeye ve çok daha iyisini yapmaya devam edeceğiz.’ ifadelerini kullandı.

bankadunyasi

Recent Posts

Halkbank’tan ABD’deki davayla ilgili yeni açıklama

Halkbank, ABD'de banka aleyhine açılan ikinci hukuk davasına ilişkin, "İkinci İstinaf Mahkemesinin, Halkbank lehine bir…

12 saat ago

Deutsche Bank personel maaşlarına yüksek zam yapacak

Deutsche Bank, Postbank perakende bölümündee çalışan yaklaşık 8.700 çalışanın maaşlarının Haziran ayında %7 oranında artacağını…

18 saat ago

En çok iş ilanı veren ve başvuru yapılan sektörler belli oldu

Yılın ilk çeyreğinde pek çok sektörde iş ilanlarında artış kaydedildi. En fazla iş ilanı yayınlanan…

18 saat ago

FED faiz kararını açıkladı

Piyasaların merakla beklediği ABD Merkez Bankası (Fed) faiz kararı açıklandı. Fed, politika faizini beklentiler dahilinde…

1 gün ago

İstanbul’da Nisan enflasyonu belli oldu

İstanbul'da nisan ayında perakende fiyatlar, aylık yüzde 4,89; yıllık bazda ise yüzde 78,81 oranında arttı.…

1 gün ago

Akbank çalışanlarının yemek kartlarında değişiklik

Akbank üst yönetimi çalışanların yemek kartlarının kullanımında değişikliğe gitti. Daha önce sadece lokanta ve bazı…

2 gün ago

This website uses cookies.